top of page
IM Ready-12.png

Workshops

În cele 3 workshopuri pe care ți le-am pregătit am mixat teoria și practica într-o experiență de învățare hands-on, interactivă, abordând cele mai noi subiecte și provocări din management.

Leadership mindset
Leadership motivational

The Leadership Mindset -
Tipare mentale în management

Primul pas pe care îl facem ca să dezvoltăm manageri autentici este să-i ajutăm să-și identifice cea mai buna versiune a lor. Mai pe șleau, îți arătăm cum faci să nu cazi pradă propriilor gânduri, ci să acționezi conștient. Practic, te susținem să (re)descoperi capcanele mentale în care intri uneori fără să-ți dai seama - lucru ce îți afectează deciziile și acțiunile ca manager.  

 

Așa înveți să gestionezi gândurile și automatismele mentale într-un mod în care să prinzi (din nou) drag și încredere în tine, atât tu, cât și echipa ta.

6.jpg

Leadership motivațional -
Abordări eficiente în motivarea echipelor

Pentru a lucra bine împreună, oamenii au nevoie de mai mult decât de competențe tehnice; trebuie să se cunoască și să se înțeleagă reciproc.

 

De aceea vom discuta despre motivație, gap-uri atriționale și despre ce înseamnă, de fapt, să te conectezi cu sens la oamenii pe care îi coordonezi.

Ne vom focusa pe conceptul de leadership situațional și vom identifica împreună cele mai noi și eficiente tehnici de motivare în business.

3.jpg
2.png

Immunity to change - 
Managementul schimbării în labirintul organizațional

Atunci când înțelegi impactul schimbării la nivel psihologic și îi descoperi formele și modelele sub care activează, reușești să integrezi schimbarea în companie mult mai bine și la nivel de echipă.

De aceea vei descoperi alături de noi principiile de bază ale change managementului în cadrul labirintului pe care îl numim business, și îți vei crea cele mai potrivite „hărți” pentru echipa ta, astfel încât labirintul să se transforme într-o călătorie cu repere clare.

Pachetul „Manager ager”

Noi credem că învățarea care persistă e aceea pe termen lung.

De aceea ți-am pregătit un pachet special care include toate cele 3 workshopuri, cu o reducere în semn de încurajare pentru procesul tău de creștere și învățare.

site-04.png
Immunity to change
Pachet
IM Ready-12.png

Workshopuri made to fit

Știm că fiecare echipă e unică și asta vine la pachet cu nevoi specifice. Noi ți-am pregătit o serie de workshopuri la cerere, așa că, dacă ai nevoie de un workshop personalizat pentru echipa ta, dă-ne un semn. 

People Continuous Improvement – Depre Oameni si Eficienta

De multe ori discutam la job despre numere, schimbari, automatizari si alte concepte ce pot indeparta ideea de umanitate in management. Si totusi, putem folosi aceste concepte impersonale spre a dezvolta continuu oamenii pe care ii coordonam?

Descoperim impreuna partea umana a automatizarii, a ideilor inovatoare, a proceselor de eficientizare si cum impacteaza acestea relatia cu echipa si nivelul de motivare.

bottom of page