top of page
Sedinta foto-167.jpg

Despre noi

Povestea noastră

Când ne-am dat seama că vrem și credem în aceleași lucruri, ne-am apucat de treabă. Așa a apărut IM Ready, prima comunitate de management de la noi. Așa că am pus laolaltă experiența noastră de leadership, lucrul cu oamenii prin coaching, mentoring și training. Pentru că doar așa credem că putem dezvolta o abordare atotcuprinzătoare a managementului la nivelul gândurilor, emoțiilor, comportamentelor, acțiunilor și interacțiunilor. 

Despre noi

ioana2_edited.jpg
  • LinkedIn

Ioana Marcusanu

Coach & consilier vocațional

Sunt coach certificat internațional și consilier vocațional din 2019. După o experiență de 13 ani în management organizațional, am decis să ASCULT mai mult oamenii, să îi susțin să crească și să se descopere.


Cred cu tărie că fiecare om e creat să facă lucruri bune, dar că oamenii fac împreună lucruri spectaculoase. Îmi place să transform lucrurile complexe în lucruri simple care aduc zâmbete și bucurie. 

Deviza după care mă ghidez: “Într-o lume în care poți fi oricine, alege să fii bun.”

cris3_edited.jpg
  • LinkedIn

Cristina Dalea

Leadership & Transformational Coach

Explorând lumea și oamenii, am descoperit că cea mai frumoasă călătorie este cea dinspre exterior spre interior.

Sunt Leadership & Transformational Coach acreditat internațional, mentor pentru leaderi, am o experiență de 15 ani de people management. Construind echipe locale și organizatii globale, am construit, de fapt, relații bazate pe încredere, suport și empatie.

Mă regăsesc într-o combinație de entuziasm, pragmatism și „there is always a way”. Mi-am schimbat viața alegând să urmez ce simt și ceea ce sunt și cred cu tărie că fiecare dintre noi are puterea descoperirii propriilor răspunsuri pentru a-și urma propria cale.

IM Ready-12.png

Ready for a talk?

Multumim:) Revenim rapid!

Anchor Contact - Despre noi
bottom of page