top of page
Sedinta foto-167.jpg

Comunitate

Prima comunitate de management din România

Vorbim pe limba celor cu roluri de management, care coordonează oamenii dintr-o echipă sau dintr-o organizație. Suntem aici atât pentru cei care sunt la început de drum care își caută calea și stilul de lidership, cât și pentru cei aflați deja pe drum, dar care nu-și mai găsesc calea. 

 

Suntem aici pentru cei care vor să crească și să se dezvolte împreună cu alți lideri ca ei, într-o comunitate construită cu autenticitate.

Când ne-am dat seama că vrem și credem în aceleași lucruri, ne-am apucat de treabă. Așa a apărut IM Ready, prima comunitate de management de la noi.

 

Am pus laolaltă experiența noastră de leadership, lucrul cu oamenii prin coaching, mentoring și training. Pentru că doar așa credem că putem dezvolta o abordare 360 a managementului la nivelul gândurilor, emoțiilor, comportamentelor, acțiunilor și interacțiunilor. 

Sedinta foto-181_edited_edited.png

Oamenii din comunitate

Oamenii IM Ready fie sunt manageri la început de drum care și-au dat seama că au nevoie de un trib  ca să-și găsească direcția în management, fie sunt deja manageri și au drumul lor, drum pe care au apărut noi provocări. 

Sunt manageri cu mai multă sau mai puțină expriență, cu mai mulți sau mai puțini oameni, care au în responsabilitate echipe locale sau globale. Ambele categorii caută soluții și resurse prin care să gestioneze provocările din echipă cât mai bine, în congruență cu valorile lor personale, cu responsabilitate, grijă și maturitate față de cei din echipele lor.

Oricare dintre aceștia ești tu, te așteptăm în comunitate!

Cum construim comunitatea

Știm că un trib mișto se adună cu grijă, de aceea selectăm cu atenție membrii comunității, tocmai pentru a păstra un mediu de încredere și calitate.

Uite și mai concret ce facem și pe ce punem accentul:
 

Credem în a oferi înainte de a primi.

Întâlniri

Membrii comunității au acces la întâlnirile pe care le organizăm constant pe teme de interes pentru comunitate. Astfel, oamenii se cunosc mai bine și împărtășesc experiențe și best practices. 

Sharing

Împreună învățăm mai bine! De aceea împărtășim în comunitate situațiile de management pe care le întâmpinăm, pentru a descoperi perspective noi din partea celor ca noi.

Resurse

Credem în puterea comunității la nivel de resurse. Uneori avem nevoie doar de un instrument cu care să devenim mai eficienți ca manager, iar cele mai bune recomandări vin de la oamenii ca noi, de lângă noi.

Creștere

Oferim acces la evenimente, resurse și specialiști care te susțin în creșterea ta ca om și ca manager. Comunitate are acces la un network de experti în coaching, mentoring, NLP, leadership.

Vrei să faci parte din
prima comunitate
de management
din Romania?

IM Ready-12.png

Ready for a talk?

Multumim:) Revenim rapid!

bottom of page